Online magazines

13 oktober 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
 
Veilig en snel uw materiaal op de werf dankzij transportsteiger
Vakpersoneel is schaars en duur geworden de afgelopen jaren, u kan ze dan ook beter inzetten daar waar ze het best functioneren: in hun vakgebied. Alle tijd die verloren gaat met het op de werf transporteren van personen, gereedschap en materialen tikt aardig aan. Een kwalitatieve transportsteiger helpt om die tijd te minimaliseren.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Alle tijd die verloren gaat met het op de werf transporteren van personen, gereedschap en materialen tikt aardig aan. Een kwalitatieve transportsteiger helpt om die tijd te minimaliseren.
Net als alle andere materialen kunnen ook natuursteenproducten gebreken vertonen. Het is dus belangrijk om de kwaliteit te borgen, maar er zijn voorlopig geen eindproducten met een ATG/BENOR-certificaat voorhanden...
Voor boeiende trends moet u vandaag bij de bouwliften zijn. Modulaire liften, maatwerk, combiliften en innovatie in sturingen maken van dit toestel steeds meer het kloppende hart van de bouwwerf.
CBS Beton uit Wielsbeke heeft een nieuwe oplossing uitgewerkt voor grote keerwanden. Het systeem is gebaseerd op de beproefde ReCon Walls prefabblokken en werd ontwikkeld door het CBS ReCon Walls team.
Elektrische grondverzetmachines veroveren stilaan onze werven. De redenen daarvoor zijn even divers als logisch. Omdat de R&D-afdelingen van de fabrikanten massaal onderzoek voeren naar deze relatief nieuwe technologie, komen er steeds meer machinetypes op de markt.
JCB onderscheidt zich al jaren dankzij de elektrische innovatie waar zij voor staan. Zo tracht het bedrijf te werken aan een duurzame toekomst. Het baanbrekende gamma aan JCB-machines zijn 100% elektrisch, hebben geen uitstoot en  maken minder lawaai.
Als aannemer moet u geregeld op hoogte aan de slag, waardoor ladders en kleine steigers tot uw essentiële uitrusting behoren. Om deze gemakkelijk te ver­voeren, kan u ze met een imperiaal of een dakdrager bevestigen op het dak van uw bestelwagen.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
Alain Dessein is de eigenaar van de gelijknamige firma, gespecialiseerd in interieurinrichting en maatwerk. Alain heeft zijn bedrijf opgericht in 1999 en is doorgegroeid tot één van de kenmerkende namen inzake interieurmaatwerk in de regio.
Idelco helpt op alle vlakken zodat jij en je bedrijf zonder zorgen uit de voegen kunnen treden. Voor elke vraag biedt Idelco een oplossing met modulaire of op maat gemaakte units waarbij aandacht wordt besteed aan het kleinste detail. Omdat ieder project uniek is, realiseert Idelco...
Het aantal bouwbedrijven dat digitaliseert stijgt elk jaar maar ook het besef dat de verbeterings­marge groot is groeit. Maar liefst de helft van de bouwbedrijven wil zijn digitale score opkrikken, zo blijkt uit een onderzoek van Bouwunie.
Dit jaar reikt Bouwunie voor de eerste keer een award uit voor de kmo-vriendelijkste bouw­gemeente van Vlaanderen. Na een analyse van de overheidsopdrachten van de voorbije jaren en een beoordeling door aannemers kwam Westerlo als winnaar uit de bus.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.