Online magazines

12 mei 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
Inzet big data volgende stap naar slimme machinevloot
Onze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt. Bovendien komen de nieuwigheden zo snel dat het moeilijk bij te houden is wat er nu precies al mogelijk is. Een overzicht.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Onze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt.
Vandaag zijn er tal van bedrijven die problemen ondervinden met een efficiënt materiaalbeheer. Het zoeken naar (verloren) materiaal, een beperkt zicht op de voorraad en het voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, zorgt voor torenhoge kosten en bovenal veel frustratie.
Of u nu een ‘believer’ of ‘non-believer’ bent in de klimaatdiscussie, dat verandert weinig tot niets aan de overduidelijke evolutie van de maatschappij. Het ecobewustzijn zien we ook in onze sector sterker weerspiegeld.
JCB heeft twee leden in hun arsenaal van graafmachines opnieuw geïntroduceerd. De X-series worden versterkt met de nieuwe versies van de 140X en de 150X. Lees hier alle specifieke eigenschappen van de twee aanwinsten.
Op 31 maart organiseerde de Europese verhuurvereniging ERA (European Rental Association) een online event met als centraal thema: ‘Bouwen aan een duurzame toekomst: overgang naar een circulaire en koolstofarme bouwsector.’
Deze 13 T graafmachine is een veelzijdige kraan die wordt verhuurd in de bouw, omgevingsaanleg, grondwerken of afbraakwerken. De kraan is gekeurd voor hijswerken en koppelt superieure graafkracht aan soepele bewegingen. Een plezier om mee te werken!
Op 1 juli aanstaande vindt een kleine revolutie plaats in de Waalse sector, die zich bezighoudt met de recyclage van inert sloop- en bouwafval. Die dag treedt namelijk het besluit van de Waalse regering (BWR) van 28 februari 2019 in werking.
De bouwsector recht haar rug na een moeilijk coronajaar. Uit de meest recente bouwbarometer van Bouwunie blijkt dat de orderboeken bij de bouwkmo’s en zelfstandigen weer beter gevuld zijn. Toch is de sector ongerust.
IVECO vult het IVECO WAY heavy-gamma aan met een nieuwe 100% offroad truck die is ontworpen voor de zwaarste missies in de meest extreme omstandigheden: de IVECO T-WAY, de opvolger van de legendarische TRAKKER.
Hoe staat u zelf tegenover circulair bouwen? Was uw bedrijf al betrokken bij circulaire projecten? Beantwoord 6 vragen en WIN een keramische barbecue ter waarde van 359 EUR. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.