Online magazines

24 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Sloopscharen bepalen winstgevendheid machine
Weinig keuzes in onze sector zijn zo moeilijk te maken als die voor een correcte sloopschaar. Wat er moet worden gesloopt is al een eerste overduidelijke, maar zeker niet laatste factor. De machine is eveneens en belangrijke factor, maar ook de kunde van de machinist, de capaciteit, het investeringsbudget, de beschikbare ruimte … spelen mee. U laten bijstaan bij de keuze is dus geen overbodige luxe.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Weinig keuzes in onze sector zijn zo moeilijk te maken als die voor een correcte sloopschaar. Wat er moet worden gesloopt is al een eerste overduidelijke, maar zeker niet laatste factor. De machine is eveneens een belangrijke factor, maar ook...
In de industrie worden grote hoeveelheden water gebruikt voor het vervaardigen, het verwerken, het wassen, het verdunnen, het koelen of het transporteren van goederen.
Tegenwoordig moeten sloopuitrustingsstukken tot heel wat in staat zijn. Ze moeten niet alleen oude gebouwen kunnen slopen, ze worden ook aan­gewend voor de afbraak van kunstwerken, sluizen enz. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn er...
De herfst staat voor de deur, inclusief donkere en druilerige dagen. Voor iedereen die dan overdag of 's nachts aan het werk is, is signalisatiekleding een must. Textieldienstverlener MEWA biedt goed zichtbare kleding aan die zorgt voor betrouwbare...
De voordelen van draaikantelsystemen en snelwissels zijn duidelijk: een grotere productiviteit dankzij de snellere ombouw en een veiligere werking omdat de machinist niet langer uit zijn cabine hoeft te komen.
Op de Luchthaven Oostende-Brugge zijn er sinds april 2021 grote werkzaamheden aan de gang om de vliegtuigparking apron 2 te renoveren en de levensduur met 40 jaar te verlengen. De werkzaamheden verlopen in verschillende fasen en worden uitgevoerd door COLAS.
Samen met verschillende partners uit de wegenissector heeft Bouwunie een constructief gesprek gehad met Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters om de veiligheid bij wegenwerken te verbeteren.
In oktober werd in Brussel de CECE-top voor 2021 georganiseerd. Tijdens die top werd een diepe duik genomen in de toekomstige scenario's voor bouwplaatsen en werd gekeken naar de innovaties in gerelateerde industrieën.
Particulieren en bouwprofessionals maken vandaag heel weinig gebruik van bemiddeling om geschillen op te lossen. En dat terwijl de COVID-19-pandemie het aantal claims nog de hoogte heeft ingeduwd.
Vanaf zaterdag 1 januari 2022 gelden in Wallonië nieuwe tarieven voor de kilometerheffing. Het gaat om een indexaanpassing. De tarieven zijn van toepassing op alle Belgische en buitenlandse vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.