Online magazines

29 september 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
 
Bouwkranen klaar voor nieuwe stap in digitalisering
In de machinebouw zijn begrippen als Industrie 4.0, digitalisering en het Internet of Things al lang niet meer weg te denken. Sensoren en slimme sturingen maken daar al langer de dienst uit. Op bouwwerven moet het allemaal wat robuuster zijn, maar toch zien we ook in onze machines steeds meer stappen richting digitalisering.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

In de machinebouw zijn begrippen als Industrie 4.0, digitalisering en het Internet of Things al lang niet meer weg te denken. Sensoren en slimme sturingen maken daar al langer de dienst uit. Op bouwwerven moet het allemaal wat robuuster zijn, maar toch zien we ook in onze machines...
Alain Dessein is de eigenaar van de gelijknamige firma, gespecialiseerd in interieurinrichting en maatwerk. De vertrouwensband tussen Alain Dessein en Lecot werd opgebouwd door rot in het vak Hein Lecluyse en enkele jaren terug werd de fakkel overgegeven aan Kevin Petitpierre.
Hoogwerkers zijn een onmisbaar hulpmiddel op werven. Het is evenwel zeer belangrijk, zowel voor de veiligheid als voor de efficiëntie, om het juiste toestel voor de job te kiezen. Dat hangt af van meerdere factoren waaraan de nodige aandacht besteed moet worden.
Huurland heeft het verhuurbedrijf Global Rent uit Boortmeerbeek overgenomen. De overname past binnen de ambitie van Huurland om een toonaangevende totaalaanbieder te worden voor alle materiaalnoden op de bouwwerf binnen België.
De Flash is een begrip en een vaste waarde bij klanten van Lecot. Promoties en unieke acties over het meest complete gamma aan machines en gereedschappen. Sla je slag in één van onze vestigingen, via onze vertegenwoordigers of koop online.
De levertermijn van bouwmaterialen verslechtert verder, terwijl de prijzen blijven stijgen. Daar­door werken steeds meer bouwbedrijven momenteel met een herzieningsclausule of met een dagprijs.
Vlario, de Vlaamse Confederatie Bouw en het Departement Omgeving hebben een instrument ontwikkeld waarmee iedereen kan nagaan hoe een woning of perceel scoort op blauwe en groene elementen: het groenblauwpeil.
Met de bouw van de ZeeLandToren verrijst binnenkort een nieuw baken van Walcheren en is Vlissingen 145 appartementen rijker. De Middelburgse ontwikkelaars Vastgoedontwikkeling VG-D en AVV beheer BV kunnen volgend najaar al beginnen met de bouw.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.