Online magazines

12 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
De diverse hittegolven en COVID-19 zorgen voor een pijlsnelle voortzetting van de ‘zwembadisering’ in ons land en een eigen vakantieparadijs in de tuin wint aan belang. Het ideale moment om als tuinarchitect of -aannemer mee te surfen op de hype.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
De meest flagrante fout in een afvoerinstallatie is nog steeds dat er geen reke­ning wordt gehouden met de juiste dimensionering van de afvoerinstallatie. Dat resulteert in verstoppingen die zich pas na een paar jaar voordoen en die vermeden hadden kunnen worden.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Het ontwerpen van parkeergarages is een complexe taak, waarbij met veel zaken rekening moet worden gehouden. Waar gaat het vaak fout en hoe moet het dan wel?
Met behulp van een nivelleersysteem kunnen tegels perfect vlak en genivelleerd geplaatst worden. Storende, zelfs gevaarlijke, niveauverschillen tussen de tegelranden onderling worden zo volledig uitgesloten.
Met de bouwshift in het vooruitzicht en de verharde voortuintjes die in ere hersteld dienen te worden, wordt gesloten verharding steeds meer afgezworen om hemelwater op te vangen en te laten infiltreren. Er bestaan echter verschillende oplossingen.
In het kader van de bouwoplossing AICON gaat Willemen Groep een samenwerking aan met Balloon Inc., een startup gespecialiseerd in analytische software voor de bouwsector.
COPRO heeft het CO2-bewust certificaat volgens Handboek CO2-Prestatieladder 3.1 uitgereikt aan Stadsbader.
Yanmar Compact Equipment heeft een opvallende Premium Red lakkleur aangenomen voor al zijn machines wereldwijd. De nieuwe Premium Red lakkleur brengt de compacte uitrusting van Yanmar in lijn met het imago van de Yanmar Group.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.