Ontdek de belangrijkste nieuwigheden voor de infra-ondernemer

Ontbijtsessie met 4 x 1000” op Matexpo

Op vrijdag 13 september wordt op Matexpo een onbijtsessie gehouden. Daar kan u in vier korte sessies van telkens 1000’’ de belangrijkste nieuwigheden voor de infra-ondernemer ontdekken. Waarop dient uw werfleider te letten tijdens het grondverzet? Welke zijn de wettelijk verplichte keuringen van uw bouwmachines? Wat zijn de veiligheidsinstructies op de bouwplaats? Wat zijn de recente ontwikkelingen in prefab betonelementen voor de aanleg van een fietspad? Waarop moet u letten bij het ontwerpen en dimensioneren van rioleringen? Hoe werkt BIM bij rioleringsontwerp en wat zijn de voordelen? Alle antwoorden en nog veel meer krijgt u tijdens deze ontbijtsessie.
Tijdens het ontbijt worden volgende sessies gehouden:
• Bodembeheer, door Timothy Geerts (Grondwijzer | SGS)
• Innovatieve methodieken en producten voor de wegenbouw, door Filip Ausloos (Deschacht)
• Veiligheid en keuringen, door Joris Breugelmans (BTV Control)
• Innovatieve prefab-betonproducten: de fietspadstenen, door Stijn Degraer (FEBESTRAL)
De ontbijtsessie is gratis voor leden van Bouwunie. Vanaf 8u50 zal u worden ontvangen aan de ingang van Matexpo (Doorniksesteenweg 216, Kortrijk). Het ontbijt met de doorlopende korte sessies start om 9u. Inschrijven kan via deze link.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.