Boels Rental investeert in machinepark

Bestelling voor 445 graafmachines bij JCB Group

Boels Rental, gevestigd in Nederland, heeft in het kader van een investering in zijn machinepark een order geplaatst bij JCB Group. Het gaat om 445 JCB Loadalls, midi- en micrograafmachines met LiveLink telematicabewakingssysteem, met een totale waarde van 29 miljoen euro. Dankzij het telematicasysteem kunnen alle aspecten van de machine-activiteit, veiligheid en onderhoud gemakkelijk gecontroleerd worden via een online portal. De machines zullen verdeeld worden over heel Europa, waaronder België, Nederland, Duitsland, Polen, Slowakije, Oostenrijk en Italië.
Yvette Henshall-Bell, algemeen directeur Global Major Accounts bij JCB Group, zei: “We zijn blij dat we dit belangrijke order kunnen krijgen. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke langetermijnrelaties en het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Boels Rental is een goed voorbeeld van hoe dit werkt: ze vertrouwen op de kwaliteit van onze machines en willen graag met de tijd meegaan door te investeren in onze systemen.”
Guy Cremer, directeur verhuur vlootbeheer bij Boels Rental: “Boels Rental is uitgegroeid tot een van Europa's grootste verhuurbedrijven van materieel. In de loop der jaren heeft JCB veel begrip getoond voor onze sector en heeft het bedrijf een reeks producten ontwikkeld die zijn toegesneden op de verhuursector.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.