Tramo/TRBA vertrouwt op Volvo Trucks

Zo vergroot de stiptheid in wegwerkzaamheden

Tramotrans, transportdochter van wegenbouwbedrijf TRBA in Moeskroen, heeft onlangs een hele reeks Volvo Trucks trekkers en vrachtwagens in gebruik genomen. Het bedrijf spreekt van een bewuste keuze: "Bij onze soort activiteit staat punctualiteit voorop. Met deze nieuwe machines kunnen we dat garanderen", aldus Pierre Stadsbader, zaakvoerder van het familiebedrijf. "Zeker diepladers rijden vooral 's nachts, om wegenbouwmachines naar de werven te brengen. Voor ons is het cruciaal dat ze niet in panne vallen, want het duurt 's nachts langer om ze te depanneren en ze zouden te laat ter plaatse kunnen komen. In onze branche is stiptheid essentieel en we hebben absoluut betrouwbare trucks nodig", verduidelijkt Stadsbader.
“De recente levering aan Tramotrans betreft een FMX 4x2 veegmachine met GDA, vier 460 pk FH 4x2 trekkers voor de tractie van betonmixers en geïsoleerde kiepopleggers voor het transport van asfalt, een 500 pk FH 4x2 trekker, een 500 pk FH 6x4 trekker voor werktuigtransport, een FE 4X2 bakwagen en een FMX 8X4 plateau-bakwagen met kraan voor het onderhoud", verduidelijkt Pascal Schlumpf, vertegenwoordiger bij Grand Garage du Nord, de Volvo Trucks dealer voor West-Henegouwen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.