Nieuw Kärcher Center Brussel

Ook Brusselse bedrijven en consumenten moeten poetsen

Op 17 maart opende het nieuwe Kärcher Center Brussel in Sint-Pieters-Leeuw. Op de officiële inhuldiging benadrukte Kees Wagtmans, managing director Kärcher Belux: “Na Namen en Antwerpen is dit het derde Kärcher Center dat in eigen beheer en door eigen medewerkers wordt uitgebaat. Hiermee willen we dichter bij de Brusselse consument en de bedrijven staan. Door onze actieve aanwezigheid kunnen we een betere service en advies op maat garanderen.”
Burgemeester Luc Deconinck van Sint-Pieters-Leeuw: “Onze regio herbergt een groot potentieel. We stimuleren ondernemerschap en ik ben dan ook verheugd om de Kärcher-kleuren voortaan hier in het straatbeeld te zien: geel voor de consument en antraciet voor de professionele gebruiker – iedereen vindt er de oplossing op al zijn reinigingsvragen.” Alle gasten kregen de gelegenheid de winkel en het assortiment uitgebreid te verkennen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.