Kärcher aanwezig op 29 cyclocrossen

Reinigingsposten voorzien voor crossfietsen

Mathieu van der Poel won in Eeklo overtuigend de eerste cross van het nieuwe veldritseizoen. Wout Van Aert kaapte de tweede plaats weg. Op 30 september in Neerpelt krijgt hij de kans een sportieve revanche te maken. Ook Kärcher tekende present. Kärcher is al jarenlang partner van de cyclocross en is ook dit seizoen weer aanwezig op alle wedstrijden, mét reinigingspost.
De fietsen van de crossers zullen het de komende herfst en winter weer zwaar te verduren krijgen. Modder, zand, regen, sneeuw en ijs … het hoort er allemaal bij. Gelukkig voor de renners en voor hun materiaalmeesters is er reinigingsspecialist Kärcher. De reinigingsposten langs het parcours zijn speciaal uitgerust om vuile fietsen in geen tijd en in alle veiligheid weer proper te krijgen. Het vertrouwde geel van Kärcher zal zeker te zien zijn op de wedstrijden van de Telenet Superprestige, de DVV Trofee, de Soudal Classics en de Brico Cross. 29 crossen, 4 klassementen en 1 reinigingsspecialist: de formule voor een geslaagde cyclocrosswinter!

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.