Green Solutions Awards 2018

Belgische kandidaten voor de finale zijn bekend

Op 4 oktober heeft Construction21 in het Thon Hotel Bristol Stéphanie in Brussel de Belgische winnaars van de Green Solutions Awards 2018 bekendgemaakt. Die wedstrijd, georganiseerd met de steun van ADEME (Global Alliance for Buildings & Construction en Le Chronique), heeft als doel om innovatie op grote schaal te verspreiden om de overgang van de sector naar een duurzamere wereld te versnellen.
De winnaars werden gekozen in drie categorieën. In de categorie “Green Building” gingen de prijzen naar Collège Notre-Dame de Bon Secours (Binche) en tweemaal naar Belliard 65 (Brussel). De eerste prijs in de categorie “Green City” werd gewonnen door Quartier du port du Bon Dieu (Namen), en in de categorie “Infrastructure” was die eer weggelegd voor Ferme Abattoir BIGH (Anderlecht).
De winnaars gaan nu de strijd aan met de laureaten uit andere landen, die ook in de running zijn voor de internationale finale. De prijsuitreiking voor die laatste fase vindt plaats op 6 december aan het einde van de Building Day & Global ABC-evenementen in Katowice (Polen), tijdens de Conferentie van de Partijen over Klimaat (COP24).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.