Nieuwe director Sales bij Scania

Nico Van hauwermeiren leidt verkoop in België en Luxemburg in goede banen

Sinds 2 januari is Nico Van hauwermeiren de nieuwe director Sales van Scania Belgium / Luxemburg. Hij volgt daarmee Koen Appels op die recent bij Scania de functie van director Services Benelux ging vervullen. Met ruim 18 jaar ervaring in automotive sales heeft Nico de nodige knowhow om de verkoop van Scania trucks in de beide landen een verdere impuls te geven.
“Scania staat voor mij als een premiummerk bekend en mijn eerste indruk van het product en de organisatie bevestigt dat beeld”, aldus Nico Van hauwermeiren. “Scania heeft een indrukwekkende product- en servicesportfolio en kan moeiteloos een breed palet aan klanten bedienen. Met de hybride- en de CNG- en lng-gasmotoren kunnen wij klanten helpen die serieus stappen willen zetten in de vermindering van de CO2-uitstoot. Aan de andere kant biedt het lage brandstofverbruik van onze SCR-only motoren ook voordelen die besparingen opleveren voor zowel klant als milieu.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.