“BELGIE INVESTEERT WEINIG IN INFRASTRUCTUUR"

Dominique Valcke, CEO Stadsbader, hekelt wanverhouding in investeringsgedrag van diverse overheden

De infrasector staat al een tijdje onder druk. Minder werkvolume leidt tot kleinere marges. Al is er volgens sommigen licht aan het einde van de tunnel. Zo ook volgens Dominique Valcke, CEO bij Stadsbader. InfraStructure had een gesprek met de man over onder andere waarom zijn bedrijf sterk inzet op het engageren van Belgische werknemers, over mogelijke oplossingen voor het mobiliteitsvraagstuk en over de wederzijdse verantwoordelijkheid van opdrachtnemers en opdrachtgevers in het welslagen van projecten.


STADSBADER NV

Stadsbader nv uit Harelbeke heeft door de jaren heen een stevige reputatie als aannemer opgebouwd op het vlak van openbare werken en industriële projecten. “Onze opdrachtgevers zijn zowel openbare besturen als ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld", steekt CEO Dominique Valcke van wal. “Wij zijn een familiebedrijf dat in heel België actief is, met een sterke klemtoon op Vlaanderen. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het aanleggen van nieuwe infrastructuur. In totaal stellen we zo'n 1.000 werknemers tewerk, verspreid over negen vestigingen. Naast het eigen personeel zijn er nog tal van onderaannemers die onder andere instaan voor transport, markeringen, freeswerken, verhuur van machines met personeel enzovoort."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.