Mobizeef heet voortaan KT-Rent

De naam dekte niet langer de visie van het bedrijf

Mobizeef, de dochteronderneming van Keestrack, heeft na twintig jaar haar naam veranderd naar KT-Rent. De redenen voor de naamsverandering lagen volgens CEO Freek Hoogendoorn voor de hand. “De naam dekte niet langer de visie van het bedrijf. Tegenwoordig richt KT-Rent zich op projecten voor het verhuren van breek- en zeefinstallaties zonder operator. Mobizeef ging van start met het verhuren van breek- en zeefinstallaties met of zonder operator in België, maar evolueerde in de loop der tijd tot een bedrijf dat breek- en zeefinstallaties aanbiedt in België, Frankrijk en Nederland. Het bedrijf wil ook in het westen van Duitsland groei realiseren". 
KT-Rent biedt zowel korte als langdurige verhuurprojecten aan. “We willen oplossingen bieden aan de tuinarchitect die gedurende enkele dagen apparatuur nodig heeft, maar ook aan grote bedrijven die niet langer eigenaar van eigen installaties willen zijn, maar wel zorgeloos over de vereiste productiecapaciteit willen beschikken, en iedereen daartussenin", aldus Jan Polus, rental office bij KT-Rent. 
Momenteel beschikt het bedrijf over een brede waaier aan producten: van kaak-, percussie- en kegelbrekers tot zeefinstallaties, stapelmachines en stofonderdrukkingssystemen. Het bedrijf verhuurt voornamelijk de bijzonder rendabele en gebruiksvriendelijke Keestrack-apparatuur, die bovendien met het telematicasysteem ‘Keestrack-er’ is uitgerust, zodat de machines eenvoudig kunnen worden gemonitord. Op die manier kunnen problemen snel en eenvoudig worden opgelost, kunnen alle gegevens worden geanalyseerd en kan de locatie van de machine makkelijk worden bepaald. Omdat KT-Rent focust op groei wil het verhuurbedrijf ook kleinere klanten en particulieren bedienen, bijvoorbeeld door het aanbod uit te breiden met oplossingen van andere merken.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.