HCEE lanceert nieuwe serie wielladers

De HL900-wielladers leveren maximale prestaties met minder brandstof

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) lanceert de A-serie HL900 met drie wielladers met Stage V-certificering: de HL940A, HL955A ende HL960A.
De machines voldoen aan de Europese emissienorm Stage V, maar gaan nog veel verder dan dat. De wielladers leveren maximale prestaties, verhogen de productiviteit en de veiligheid en verbeteren het bedrijfstijdenbeheer en de bedrijfstijden van de machines. Tegelijkertijd zijn ze bedieningsvriendelijker voor de machinist en brandstofzuiniger. 
De motor is niet alleen Stage V-gecertificeerd, maar ook gemakkelijk te onderhouden, dankzij de diagnose die verbonden is met Hi-Mate, de lange onderhoudsintervallen en de regeneratiefunctie voor het roetfilter. 
Met de Intelligent Work Mode-menu kan gekozen worden tussen optimaal motorvermogen of een verlaagd brandstofverbruik. Met de Power Smart-modus wordt het energieverlies verlaagd en gemiddeld 3 tot 5 procent brandstof bespaard. Daarnaast wordt het motorvermogen geoptimaliseerd voor een hoger koppel bij een lager toerental. Dat is een andere manier om de brandstofefficiëntie te verbeteren, terwijl het motorvermogen wordt geoptimaliseerd en de reactietijd van de motor wordt verbeterd. 
De bestuurderscabine is voorzien van een elektrohydraulische, ergonomische joystick voor de comfortabele bediening van alle functies van de voorladerarm. De wiellader kan ook worden uitgerust met een tweede geavanceerde stuurhendel waarmee de machine met een joystick kan worden bestuurd. De premiumstoel heeft vierwegluchtvering en de volledig verstelbare armsteun zorgt voor meer comfort voor de machinist en vermindert vermoeidheid. 
Met het deuropeningssysteem kan de machinist de cabinedeur openen terwijl hij naar de machine loopt. 
De wielladers uit de A-serie van Hyundai zijn standaard uitgerust met een achteruitrijcamera die Hyundai zelf ontwikkeld heeft. Hyundai biedt als optie achteruitrijsensoren aan, waarmee zowel overdag als 's nachts obstakels binnen 10 meter kunnen worden gedetecteerd.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.