Nieuwe Hyundai HX220AL-graafmachine uit de A-serie

HyundaiHyundai Construction Equipment Europe (HCEE) introduceert zijn nieuwe HX220AL. Met een van de eerste machines die voldoet aan de Stage V-uitstootnorm, presenteert Hyundai de nieuwe A-serie. Uitgerust met een nieuw motorplatform (Stage V), een nieuw regelsysteem voor de hydrauliekstroom, verbeterde bedieningselementen met 2D/3D-machinegeleiding, de nieuwe veiligheidsfuncties en een verbeterde inzetbaarheid en productiviteit, is deze 22-tons rupsbandgraafmachine klaar voor de toekomst in de bouwmachinesector. In de HX220AL worden een aantal van Hyundai's nieuwste technologieën toegepast, zoals:

EPFC of Electric Positive Flow Control. EPFC zorgt voor een hoger brandstofrendement en een verbeterde bedienbaarheid, doordat deze een lagere vloeistofstroom mogelijk maakt tijdens graafwerk.
Auto Safety Lock voorkomt het onbedoeld starten/gebruiken van de graafmachine en draagt zo bij aan een verbeterde veiligheid.
Eco guidance is een functie die een melding geeft op het instrumentenpaneel, wanneer de machine inefficiënt wordt gebruikt. Doordat onaangepaste werkmethoden worden tegengegaan kan zo een belangrijke brandstofbesparing worden behaald.
MG/MC of Machine Guidance / Machine Control. Geeft de bedrijfsstatus aan en bestuurt automatisch het gekoppelde werktuig om de machinist te ontlasten. De MG toont de positie van de punt van de lepel ten opzichte van het voorgedefinieerde doeloppervlak. De MC regelt automatisch het egaliseren met de punt of het platte vlak van de lepel en is uitgerust met een automatische stopregeling: omhoog, omlaag, voorwaarts en cabinebescherming.

Peter Sebold, productspecialist bij HCEE, merkt op: “Met de HX220AL starten wij de introductie van de nieuwe A-serie – een reeks machines met intelligente functies, die volledig voldoen aan de vraag uit onze moderne samenleving naar intelligente en schone machines, die evengoed krachtig en optimaal productief zijn.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.