Online magazines

12 maart 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
Waarom gehoorbescherming een must is
De impact van gehoorschade wordt dikwijls onderschat. Men staat er vaak te weinig bij stil hoe gevaarlijk geluid kan zijn. Gehoor gaat bovendien onopmerkzaam achteruit waardoor schade veel te laat wordt vastgesteld.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Men staat er vaak te weinig bij stil hoe gevaarlijk geluid kan zijn. Gehoor gaat bovendien onopmerkzaam achteruit waardoor schade veel te laat wordt vastgesteld.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Gehoorbescherming is cruciaal wanneer men op de werkvloer te maken krijgt met lawaai. Welk type bescherming er nodig is hangt van verschillende factoren af. Naast de ideale uitrusting is het van uiterst belang dat de werknemers goed worden opgeleid.
Er heerst in de bouwsector nog veel onduidelijkheid over veiligheidscoördinatie. Wanneer is de wetgeving van toepassing, wie moet nu juist de veiligheidscoördinator aanduiden en welke verantwoordelijkheden heeft de architect/aannemer?
2021 zou een herstel van 5% moeten brengen voor de economische activiteiten in de bouw, aldus de conjunctuuranalyse van de Confederatie Bouw. Hoopgevende cijfers na de terugval van 2020. "Voorwaarde is wel dat grote projecten uitgevoerd worden."
De restauratie van de gevel van de Sint-Katelijnekerk die uitkijkt op de Vismarkt schiet uit de startblokken. Zowel het metselwerk, het schrijnwerk, de glas-in-loodramen als de omheining worden aangepakt.
De Vlaamse tuinbezitter vindt zijn tuin belangrijk en is er matig tevreden over. Dat geeft opportuniteiten voor de tuinaannemer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.