Online magazines

14 april 2021 Kennisplatform voor grondwerk, sloop & recyclage

Online versie bekijken
Ademhalingsbescherming cruciaal op de werf
Bij bouwwerken kunnen gevaarlijke stoffen vrijkomen. De gezondheidsrisico’s die zijn verbonden aan de blootstelling aan deze stoffen zijn niet te overzien. Daarom is het steeds verplicht om ademhalingsbescherming te dragen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Bij bouwwerken kunnen gevaarlijke stoffen vrijkomen. De gezondheidsrisico’s die zijn verbonden aan de blootstelling aan deze stoffen zijn niet te overzien. Daarom is het steeds verplicht om ademhalingsbescherming te dragen.
CBS Beton uit Wielsbeke heeft een nieuwe oplossing uitgewerkt voor grote keerwanden. Het systeem is gebaseerd op de beproefde ReCon Walls prefabblokken en werd ontwikkeld door het CBS ReCon Walls team.
Men staat er vaak te weinig bij stil hoe gevaarlijk geluid kan zijn. Gehoor gaat bovendien onopmerkzaam achteruit waardoor schade veel te laat wordt vastgesteld.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Gehoorbescherming is cruciaal wanneer men op de werkvloer te maken krijgt met lawaai. Welk type bescherming er nodig is hangt van verschillende factoren af. Naast de ideale uitrusting is het van uiterst belang dat de werknemers goed worden opgeleid.
In het Luikse grondvalorisatiecentrum van Envisan, milieudochter van Jan De Nul Group, is een fysicochemische reinigingsinstallatie geïnstalleerd. Deze wasinstallatie kwam per schip naar het havengebied Ile Monsin, waar Envisan een concessie heeft.
Met de opening van een nieuwe vestiging in Saintes, vlak onder Brussel, onderstreept De Bruycker-Kemp de ambitie om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van construction equipment in heel België. Vanuit deze vestiging zullen alle merken ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij InfraStructure 

InfraStructure maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.